Presentatie onderzoek Joods vastgoed

Gepost op sep 24, 2013


Geïnteresseerden kunnen mij benaderen voor presentaties of lezingen over onderwerpen die met de Sjoa te maken hebben. Mijn expertise ligt op het gebied van roof en rechtsherstel maar mijn kennis van de Sjoa is veel breder. Zo gaf ik op de presentatie van mijn onderzoek naar Joods vastgoed een lezing voor geïnteresseerden en vakgenoten. Ook gaf ik in Kamp Amersfoort een lezing over mijn onderzoek naar joodse gevangenen en het archief in Bad Arolsen.
Bij een lezing kunt u een rechttoe rechtaan aanpak van mij verwachten. Ik houd ervan concreet te zijn en helder bepaalde processen, zoals die van roof en rechtsherstel, te verwoorden. Ik maak met concrete voorbeelden het verleden levend.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *